“Η Βόρεια Πλευρά του Νησιού”

 

 Το τουριστικό γραφείο <<Skopelos Tours>> πραγματοποιεί καθημερινά εκδρομές με σύγχρονα και πολυτελή λεωφορεία από τη Χώρα της Σκοπέλου προς τη Βόρεια πλευρά του νησιού, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να γνωρίσουν τις ενδιάμεσες περιοχές με τις μαγευτικές παραλίες θαυμάζοντας το καταπράσινο τοπίο.

 

 Τελικοί προορισμοί είναι το περίφημο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη στο Καστρί με τα διακόσια σκαλοπάτια, όπου έχετε την δυνατότητα με μια σαραντάλεπτη στάση να επισκεφθείτε το Ναό και να αντικρίσετε τη θέα από ψηλά, απολαμβάνοντας τα μέρη που γυρίστηκε η διάσημη Χολιγουντιανή ταινία ‘’Mama Mia’’, όπως επίσης και η παραλία ‘’Περιβολιού’’, με τρεις ώρες στάση, όπου μπορείτε να χαρείτε το μπάνιο σας στα γαλαζοπράσινα νερά της καθώς είναι πλήρως εξοπλισμένη, παρέχοντας ομπρελοκαθίσματα και μια σύγχρονη καντίνα με όλες τις ανέσεις.

 

 Τέλος έχετε την ευκαιρία, με μια ενδιάμεση ολιγόλεπτη στάση, να δείτε από κοντά ένα από τα μεγαλύτερα μοναστήρια του νησιού τους ‘’Αγίους Ταξιάρχες’’ και με μια ακόμη μικρή στάση να ξεναγηθείτε στους χώρους του ελαιοτριβείου της Γλώσσας.

 

 Η περιήγηση ξεκινά στις 08:30 από τη Σκόπελο προς Άγιο Ιωάννη και Περιβολιού και τελειώνει στις 15:30.

 

 Η διαδρομή από και προς Σκόπελο διαρκεί μία ώρα όπου θα έχετε την δυνατότητα να ακούσετε την ιστορία του νησιού από την ξεναγό μας, η οποία είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει σε κάθε περίπτωση!

 

 Το λεωφορείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με air condition, ειδικές μεμβράνες προστασίας από τον ήλιο, ζώνες ασφαλείας, πυροσβεστήρες και φαρμακείο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

 

Για κρατήσεις θέσεων και περισσότερες πληροφορίες, καλέστε μας στο

+30 2424022900ή +30 6946277250 ή στείλτε μας email στο info@skopelosbustours.gr
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!