“Ο γύρος του νησιού”

 

Το τουριστικό γραφείο <<Skopelos Tours>> διοργανώνει καθημερινά εκδρομές με σύγχρονα και πολυτελή λεωφορεία πραγματοποιώντας το γύρο του νησιού, ακολουθώντας μια εναλλακτική διαδρομή μέσα από το καταπράσινο βουνό, με αφετηρία τη χώρα της Σκοπέλου και ενδιάμεσες στάσεις για να απολαύσετε τα φυσικά τοπία από ψηλά, όπως η περίφημη καρδιά του Πανόρμου. Στη διαδρομή μας, συναντάμε επίσης το αρχαίο εκκλησάκι όπου διέμενε ο Προστάτης του νησιού Άγιος Ρηγίνος , στη κορυφή του λόφου της περιοχής Πλατανάκια, καθώς επίσης και την ‘’κρύα βρύση’’ στην περιοχή Καρυά. Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε το χωριό Έλιος, όπου βρίσκεται η βραβευμένη παραλία Χόβολο κάνοντας στάση τριών ωρών για κολύμπι.
Τελικός προορισμός είναι το περίφημο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη στο Καστρί με τα διακόσια σκαλοπάτια, όπου έχετε την δυνατότητα με μια σαραντάλεπτη στάση να επισκεφθείτε το Ναό και να αντικρίσετε τη θέα από ψηλά, απολαμβάνοντας τα μέρη που γυρίστηκε η διάσημη Χολιγουντιανή ταινία ‘’Mama Mia’’, και με μια ακόμη μικρή στάση να ξεναγηθείτε στους χώρους του ελαιοτριβείου της Γλώσσας.

Η περιήγηση ξεκινά στις 08:30 από τη Σκόπελο προς Άγιο Ιωάννη και Περιβολιού και τελειώνει στις 15:30.
Η διαδρομή από και προς Σκόπελο διαρκεί μία ώρα όπου θα έχετε την δυνατότητα να ακούσετε την ιστορία του νησιού από την ξεναγό μας, η οποία είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει σε κάθε περίπτωση!
Το λεωφορείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με air condition, ειδικές μεμβράνες προστασίας από τον ήλιο, ζώνες ασφαλείας, πυροσβεστήρες και φαρμακείο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Για κρατήσεις θέσεων και περισσότερες πληροφορίες, καλέστε μας στο

+30 2424022900ή +30 6946277250 ή στείλτε μας email στο info@skopelosbustours.gr
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!